Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Segítség

Nem tudja kiválasztani a hatalmas reklámajándék kínálatból az Ön profiljához legjobban illeszkedő terméket? Bizonytalan abban, hogy melyek a leghatásosabb reklámajándék megoldások kiállításra, ügyféllátogatásra, konferenciára vagy éppen év végi üzleti ajándékozásra? Trendi terméket szeretne, de bizonytalan abban, hogy milyen irányba tartanak a piaci trendek?

Kollégáink szívesen segítenek Önnek az elképzelésükhöz és céljukhoz igazodó optimális termék kiválasztásában.

Írja meg az info(kukac)hutterreklam.hu címre, hogy milyen eseményre (kiállítás, konferencia, stb.) szeretnének reklámajándékot vásárolni. Adja meg, hogy nagyságrendileg milyen mennyiségben gondolkoznak (50, 100, 5000, 15000 db), illetve mi a maximális egységár, ami elképzelésük szerint még belefér a költségkeretbe. Majd csatolja a grafikát, amit a terméken szeretne megjeleníteni, ez alapján látjuk a színek számát és azt, hogy az adott grafika milyen emblémázási technológiával logózható. A termék maximális egységárának megjelölése azért fontos, mert pl. golyóstollat tudunk adni a 40 forintos kategóriától a 15.000 Ft-os kategóriáig. A minőség miatt jelentős eltérés lesz egy prémium ajándék és egy szóró ajándék egységára között, de nyilván a céljuk is más és mindkét kategórián belül lehet kiemelkedően hatásos terméket választani.

Kérjük, a fentieken túl adja meg a megkeresésben telefonszámát is, így kollégáink hatékonyan tudják kezelni az egyéb tisztázandó kérdéseket.